finnbike.com - motoristien kokoontumispaikat

Jos mestaa ei vielä löydy finnbiken motoristien kokoontumispaikkojen luettelosta, tai Bikers Welcome, motoristiystävällisten yritysten luettelosta, niin voit ilmoittaa sen noudattamalla kustakin osiosta löytyvää lomaketta. Kumpaankin hakemistoon voi ilmoittaa tiedot ilmaiseksi.

  1. Valitse joko Kokoontumispaikat tai Bikers Welcome ylhäällä näkyvästä valikosta.
  2. Avautuvalla sivulla näet linkin + Lisää ilmoitus
  3. Klikkaa sitä ja täytä haluamasi tiedot.
  4. Tallenna.
  5. Tiedot tallentuvat tietokantaamme mutta ilmoitus ei vielä ole julkinen.
  6. Kun olemme tarkastaneet sen julkaisemme sen.

Jos sinulla on kiire saada tiedot julkaistuksi lähetä sähköposti alla olevaan osoitteeseen tai soita

0400 956 355

Hannu Virta

posti (@) hannuvirta.fi

 

Voit jättää tiedot myös lähettämällä sähköpostia osoiteeseen:

posti (@) hannuvirta.fi

Minkälainen paikka voi olla motoristien kokoontumispaikka,tai motoristiystävällinen yritys?
Kokoontumispaikkoja voivat olla hyvien kahviloiden lisäksi mitkä tahansa systeemit, parkkipaikat, näkötornit, tanssilavat, riemukaaret, katsastuskonttorit, verotoimistot, jokilautturit, ym. kohteet missä motoristit viihtyvät kerta toisensa jälkeen yhdessä.

Myös hyviä kuvia joita on otettu ko. kokoontumispaikasta otetaan vastaan ja parhaat julkaistaan. Jos haluat voit kirjoittaa arvostelun tai kehumakirjeen paikasta. Julkistaan ja jaksetaan…

Bikers Welcome –piste voi toki olla yritys, kahvila, hotelli, matkailuneuvonta, tanssilava, verotoimisto, jokilautta, katsastuskonttori, näkötorni, tullikamari tai junan vessa. Mikä tahansa paikka jonne motoristit ovat erityisen tervetulleita.

Listalle pääsee veloituksetta, kunhan jättää kunnon tiedot. Listalla ei ole myöskään mitään vuosimaksua. Kunhan palvelu pelaa niin listalla pysyy.

Pysykää kuulolla